Gezondheid en ziekte

alternatieve Remedies

Gebruik van Lanoline Cream

2015/10/7

lanoline is een ander woord gebruikt om wol was, wolvet of wolvet beschrijven . Het is een term die verwijst naar het vet dat wollige dieren afscheiden via hun talgklieren . Hoewel de lanoline meestal gebruikt wordt is afkomstig van schapen , het xan vanuit elke wolproducerende dier. Het wordt vaak gebruikt als ofwel een huid zalf of waterdicht was vanwege de hydraterende en waterbestendig natuur . Lanoline wordt vaak gebruikt als grondstof voor de productie van schoensmeer . Productie

Lanoline is hersteld van wol na een dier geschoren . Alpaca , schapen, geiten of een ander dier - Dit kan elke wol . Ruwe lanoline maakt een aanzienlijk deel van de meest vers geschoren wol , goed voor iets tussen de 5 en 25 procent van het totale gewicht van de wol .

Nadat de wol wordt verwijderd uit het dier wordt gewassen in warm water, samen met een speciaal wasmiddel . Dit schoonmaakmiddel is ontworpen om vuil , lanoline en zweet zouten of suints uit de wol te verwijderen . Tijdens het wasproces wordt lanoline continu verwijderd met behulp van centrifuges , de lanoline verzamelen in een wasachtige stof .
Gezondheidsproblemen

Lanoline wordt gebruikt in allerlei producten, zoals cosmetica en smeermiddelen . Echter , is het meest algemeen gebruikt als hoofdbestanddeel van vochtinbrengende crèmes . Lanoline hoofdzaak zuiver vet is zeer effectief in vochtinbrengende uw huid en wordt gebruikt door een verscheidenheid van mensen voor een verscheidenheid van redenen .

Niet alleen lanoline kalmeren uw huid , maar ook zowel hypoallergeen en bacteriostatische - het beperken van de groei van bacteriën . Dit maakt het erg nuttig voor medicinale doeleinden , vooral wanneer op volle sterkte . Lanoline crème wordt meestal gebruikt door moeders die borstvoeding geven te kalmeren gebarsten of pijnlijke tepels . Echter, lanoline crème ook worden gebruikt om gebarsten lippen , luieruitslag , droge en jeukende huid en ruwe voeten , onder anderen verlichten . Omdat het gemakkelijk wordt geabsorbeerd door de huid , het is goed voor de absorptie van andere geneesmiddelen die het wordt gemengd met in het lichaam effectief te vergemakkelijken .
Ander gebruik
< p> Hoewel lanoline voornamelijk wordt gebruikt voor medicinale doeleinden , maar heeft ook een aantal andere praktische toepassingen die de waterdichtheid en het vermogen om te smeren exploiteren . Lanolineolie wordt vaak gebruikt om koperen instrumenten zoals trompetten en trombones smeren . Het is zeer effectief bij het ​​helpen kleppen en sledes werken soepel .

Lanoline olie wordt ook vaak gebruikt scheerschuim de huid te hydrateren tijdens en na het scheerproces . Honkbal handschoenen worden vaak gebroken en verzacht met behulp lanolineolie ook - vaak de lanoline in scheerschuim . Lanoline wordt ook gebruikt als grondstof voor vitamine D3 produceren . Cosmetische producten bevatten vaak lanoline , maar als de lanoline dat het product is niet 100 procent zuiver , kunnen sommige mensen een allergische reactie lijden .

  1. Hoe te Mix Amla Powder

    Amla poeder wordt gemaakt van gedroogde amla vrucht , ook wel bekend als de Indiase kruisb

  2. Old Home remedies voor Cramps

    Krampen , die plotselinge onwillekeurige spiersamentrekkingen of spasmen zijn , kan worden

  3. Herbal Behandeling voor Scalp Ringworm

    Ringworm is een schimmelinfectie . Op de hoofdhuid , wordt het genoemd tinea capitis . Bep

  4. Home Remedy voor verstopte traanbuisjes

    Volgens de Mayo Clinic, is een verstopte traanbuis veroorzaakt door een obstructie - gedee

 

Gezondheid en ziekte © http://www.gezond.win